Nieuws

Alle nieuwigheden over de organisaties van de Torhoutse Menners kan je hier terugvinden.

regels oproepcontracten 1 790x320

We delen mee dat het reglement werd gewijzigd. We hadden te maken met een aantal hiaten en deze hebben we opgelost. Via de desbetreffende link kan u het regelement voor 2019 consulteren:

- algemeen reglement

- reglement aangepast voor junioren

Daarnaast willen we meedelen dat de startlijst moet gerespecteerd worden! Onderling wisselen, is in GEEN GEVAL toegestaan.

U dient ook tijdig aan de start te verschijnen. Wie niet op het gepaste tijdstip aanwezig is om zijn rondes te rijden, zal de toegang tot het parcours geweigerd worden. Dit zonder uitzondering. 

Er wordt daarnaast ook steeds in BLOK gereden, laatkomers krijgen geen kans om later op de dag deel te nemen!

We hebben zonet de startlijst voor 2019 online gezet.

Neem allen snel een kijkje of er geen conflicten optreden tussen verschillende combinaties.

De startlijst kan u vinden via Deelnemers, info en uitslagen ...

 

Eventuele problemen kan u melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Enkel via dit mailadres zal u verzoek ingewilligd worden, indien mogelijk. Wijzigingen moeten uiterlijk om 21u30 op zondag 3 februari 2019 doorgestuurd zijn. Met laatkomers zal er geen rekening gehouden worden.

PICSTARTLIJST

Wow, jullie zijn werkelijkwaar bliksemsnel! Zelf zo snel, dat de huis-IT'er niet mee kon ... 

De interesse was en is nog steeds enorm, waardoor er volgens de wet van Murphy op maandagavond een reeks zaken verkeerd begonnen te lopen. Normaal sluit het inschrijvingsformulier voor ENKELSPAN - DUBBELSPAN - TANDEM automatisch bij 60 inschrijvingen. Wegens een fout gebeurde dit niet en kon iedereen maar blijven inschrijven. Dit is uiteraard niet de bedoeling. 120+ inschrijvingen kunnen wij immers niet afhandelen op een dag.

Die avond zelf hebben we snel gehandeld om ervoor te zorgen dat de mensen die bij de '60+'-mensen zaten niet alsnog een betaling zouden uitvoeren, die we uiteindelijk zouden moeten terugbetalen.  Hiervoor hebben we vrij snel een mail uitgestuurd dat deze personen hun inschrijving werd gewist. Heeft u alsnog een betaling uitgevoerd voor een inschrijving die werd gewist, dan vragen wij u dit te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De gewiste inschrijvingen zijn effectief ook gewist en kunnen niet meer teruggehaald worden (jammergenoeg). We kunnen deze inschrijvingen technisch gezien dan ook niet overzetten naar de reservelijst. Om deze reden is de reservelijst niet meer zichtbaar. Deze is immers niet meer representatief. Gezien er op heden 97 inschrijvingen zijn (incl. junioeren en vierspannen) zullen we de reservelijst dan ook niet moeten benaderen voor hun deelname.

Zowel de organisatie als de IT wensen hun excuses aanbieden voor het gecrëerde ongemak.

 

We tellen af naar het inschrijvingsmoment! Over minder dan 24u is het zover!countdown 257x300

Wanneer?

Maandag 17 december 2018 om 19u stipt!

 

Vergeet niet om u zeker uw login en wachtwoord na te kijken. Dit is noodzakelijk om uw inschrijving mogelijk te maken!

De inschrijvingsdatum voor INDOOR TORHOUT werd woensdag jongstleden vastgelegd!

De inschrijvingen zullen starten op maandag 17 december 2018 om 19u stipt!

Zorg ervoor dat u zich zeker heeft geregistreerd op de website, anders kan u zich niet inschrijven. Enkel geregistreerde accounts kunnen hun inschrijving voor Indoor Torhout bevestigenen.

Het inschrijvingsgeld voor deze indoor bedraagt net zoals in 2018 opnieuw 20 EUR.

casino10top.com
f t g