Zoals jullie wellicht hebben vernomen, kunnen jullie vanaf 16/12/2019 inschrijven voor Indoor Torhout 2020.

Het was vorig jaar nogal warrig verlopen ... en dit willen dit jaar ten allen tijde vermijden.

Hierdoor heeft bestuur van de Torhoutse Menners (organisatie Indoor Torhout) onderstaande beslissingen genomen:

 • Er kunnen maximaal 60 combinaties inschrijven voor de reeksen ENKELSPAN - DUBBELSPAN - TANDEM (link)
 • 5 plaatsen worden gereserveerd voor bestuursleden. Deze werden reeds toegevoegd als RESERVATIE (link)
 • 5 plaatsen worden gereserveerd voor de winnaars van iedere reek van ENKELSPAN PONY en PAARD - DUBBELSPAN PONY en PAARD - TANDEM.
  Deze personen dienen voor 16/12/2019, 19u door te geven of ze willen deelnemen op deze gereserveerde plaats via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Voor deze gereserveerde plaatsen kan enkel worden deelgenomen met het type aanspanningen waarmee de winnaar gewonnen heeft in 2019. Vb. u heeft in 2019 gewonnen ENKELSPAN PONY, dan kan u enkel de gereserveerde plaats innemen met ENKELSPAN PONY. 
  U kan uiteraard wel nog deelnemen voor andere reeksen, maar doen moet net zoals alle andere potentiële deelnemers inschrijven vanaf 16/12/2019 vanaf 19u.
 • In totaal kunnen dus nog 50 plaatsen ingenomen worden. Wie het eerste inschrijft EN betaalt is slechts zeker van zijn plaats. We vragen daarom om onmiddellijk uw inschrijving te voldoen cfr. de mail die u ontvangt na uw inschrijving. Wanneer de inschrijving niet tijdig wordt betaalt, dan zal de eerstvolgende op de reservelijst worden gecontacteerd.
 • Aan het reglement wordt nog volop gewerkt. Dit zullen we voor 16/12/2019 publiceren via deze link.
casino10top.com
f t g